0
Irish stew med lam (2 pers.)
Hovedingrediens:
Lam
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Irish Stew: Indstil ovnen på 165 grader. Varm lidt neutral olie i en stor, ovnfast gryde og sauter finthakkede løg, hvidløg, skiver af porre (kun det hvide!) og gulerødder i grove stykker ganske kort. Tag dem op af gryden og tilsæt lammekødet som brunes godt og grundigt på alle sider. Kom grøntsagerne tilbage sammen med laurbærblade og timian og krydr godt med salt og peber. Tilsæt lammefond og 1,75 dl vand pr. person og Worcestershire sauce. Kartoflerne skrælles og skæres i rustikke stykker og vendes sammen med kød, fond og grøntsager. Der kommes et stykke bagepapir oven på og derefter låg på gryden – kog op og stil gryden i den forvarmede ovn i ca. 45 min. - 1 time eller indtil kødet er mørt. Når kødet er mørt vendes der forsigtigt rundt og retten smages til med salt og peber og drysses med masser af hakket persille.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?