0

Ising med dildfyld

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bland mayonnaisen sammen med mel og friskklippet dild. Smag til med salt og peber. Læg blandingen i en filet og rul den sammen. Læg dem i et lille ovnfast fad og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca 15 minutter, til fisken er fast og er gennembagt.

Skær skalotteløg og peberfrugt i mindre stykker og sauter dem i olien i en lille gryde. Kom evt. lidt vand ved og læg låg på, til grønsagerne i min. 5-7 minutter eller til de er helt møre. Kom grønsagerne i en blender med yoghurt og blend det til en cremet sauce. Smag til med sød paprika, salt og peber.

Rib og kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand. 

Server fisken med saucen og dampede bønner.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Afdæmpet, men intens i smagen. Ideelt hvis du vil introduceres blidt til røget paprika og opdage kvaliteterne ved dette fantastiske krydderi. Det kan anbefales til både fisk, supper og risretter. Brug det, hvis din ret trænger til noget særligt ekstra.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.