Fisk, selleri og gulerødder leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, selleri og gulerødder i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i selleri og gulerødder. Brødet sættes ind i ovnen de sidste 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Olivenpanade: Smør, sorte oliven, rasp, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: 10-15 g.
Selleri og gulerødder: Selleri, gulerødder, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.
Olivenbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, oliven, gær og salt. Nettoindhold: ca. 225 g/ca. 450 g.
Holdbarhed:
• Levering 12. april - bedst før 14. april
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()