0

Ising med olivenpanade på bund af selleri og gulerødder og olivenbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, selleri og gulerødder leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, selleri og gulerødder i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i selleri og gulerødder. Brødet sættes ind i ovnen de sidste 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Olivenpanade: Smør, sorte oliven, rasp, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: 10-15 g.

Selleri og gulerødder: Selleri, gulerødder, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.

Olivenbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, oliven, gær og salt. Nettoindhold: ca. 225 g/ca. 450 g.

Holdbarhed:

• Levering 12. april - bedst før 14. april

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?