Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, pasta og svampe ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g.
Svampefrikasse: Champignon, løg, HØNSEFOND, FLØDE, maizena, persille, hvidløg, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Persillepasta: PASTA PENNE, rapsolie, hvidløg, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Svampefrikasse
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 310 kJ / 74 kcal
Fedt 4,7 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrat 5,6 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 1,2 g
Protein 1,9 g
Salt 0,6 g
Persillepasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g
Salt 0,9 g
Kundekommentarer ()