0

Ising med persille smør, svampe frikasse samt persillepasta

Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, pasta og svampe ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.   

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g. 

Svampefrikasse: Champignon, løg, HØNSEFOND, FLØDE, maizena, persille, hvidløg, rapsolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

 Persillepasta: PASTA PENNE, rapsolie, hvidløg, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 13. november – bedst før 14. november
  • Levering 15. november - bedst før 16. november 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Svampefrikasse

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 310 kJ / 74 kcal

Fedt 4,7 g

heraf mættede fedtsyrer 2,6 g

Kulhydrat 5,6 g

heraf sukkerarter 1,5 g

Kostfibre 1,2 g

Protein 1,9 g

Salt 0,6 g

 

Persillepasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 820 kJ / 196 kcal

Fedt 5,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 28,6 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 6,0 g

Salt 0,9 g

 

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?