Fisk, frikasse og pasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, frikasse og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i frikassen og pastaen.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Frikasse: Gulerødder, selleri, løg, ærter, hønsefond, piskefløde, maizena, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Pasta: Pasta penne, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.
Holdbarhed:
• Levering 24. august - bedst før 26. august
• Levering 25. august – bedst før 27. august
• Levering 26. august - bedst før 28. august
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()