0

Ising med sensommerfrikasse og persillepasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising

Fremgangsmåde

Fisk, frikasse og pasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, frikasse og pasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i frikassen og pastaen.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Frikasse: Gulerødder, selleri, løg, ærter, hønsefond, piskefløde, maizena, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Pasta: Pasta penne, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.

Holdbarhed:

• Levering 24. august - bedst før 26. august

• Levering 25. august – bedst før 27. august

• Levering 26. august - bedst før 28. august

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?