0

Isingfilet i fad

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær skrællen af appelsinen og skær den i skiver. Pil løget og skær både det og fenniklen i skiver.

Læg fisk, appelsin og grønsager taglagt i et ovnfast fad. Fordel olien over og krydr med salt og peber. Læg oliven og rosmarinkviste på.

Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i en halv time.

Server evt. retten med en salat eller godt brød til.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?