Abrikossauce:
50 g løg
1 fed hvidløg
2 stk. abrikoser
1 dl bouillon
30 g DDV yoghurt
lidt revet citronskal (fra økologisk citron)
salt og peber
Tilbehør:
100 g forårsløg
100 g sukkerærter
Fisk: Krydr fisken med salt og peber og steg den i fedtstoffet.
Abrikossauce: Start med at hakke løg og hvidløg. Fjern stenene fra abrikoserne og skær abrikoskødet i mindre stykker. Kom det hele i en lille gryde, hæld bouillonen i og lad det koge i ca. 15 min. Blend herefter saucen sammen med yoghurten. Smag til med lidt revet citronskal samt salt og peber.
Tilbehør: Rengør forårsløgene og kog dem i ganske kort tid sammen med sukkerærterne.
Anret det grønne sammen med den stegte fisk og hæld lidt sauce over fisken.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften