0

Isingfilet med forårsløg, sukkerærter og abrikossauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Abrikossauce:

50 g løg

1 fed hvidløg

2 stk. abrikoser

1 dl bouillon

30 g DDV yoghurt

lidt revet citronskal (fra økologisk citron)

salt og peber

Tilbehør:

100 g forårsløg

100 g sukkerærter

Fisk: Krydr fisken med salt og peber og steg den i fedtstoffet.

Abrikossauce: Start med at hakke løg og hvidløg. Fjern stenene fra abrikoserne og skær abrikoskødet i mindre stykker. Kom det hele i en lille gryde, hæld bouillonen i og lad det koge i ca. 15 min. Blend herefter saucen sammen med yoghurten. Smag til med lidt revet citronskal samt salt og peber.

Tilbehør: Rengør forårsløgene og kog dem i ganske kort tid sammen med sukkerærterne.

Anret det grønne sammen med den stegte fisk og hæld lidt sauce over fisken.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?