Fisk, perleløg og kartoffelgratin leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, perleløg og gratin en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i perleløgene.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kørvel/mandeltopping: Smør, mandler, kørvel, salt og peber. Nettovægt ca. 15 g/30 g.
Perleløg francaise: Perleløg, bacon, persille, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartoffelgratin: Kartofler, løg, hvidløg, piskefløde, smør, parmesan, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/800 g.
Holdbarhed:
• Levering 7. december - bedst før 9. december
• Levering 8. december – bedst før 10. december
• Levering 9. december - bedst før 11. december
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kommentarer og forslag til opskriften