0

Isingfilet med kørvel/mandeltopping, perleløg francaise og kartoffelgratin

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising

Fremgangsmåde

Fisk, perleløg og kartoffelgratin leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, perleløg og gratin en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i perleløgene.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Kørvel/mandeltopping: Smør, mandler, kørvel, salt og peber. Nettovægt ca. 15 g/30 g.

Perleløg francaise: Perleløg, bacon, persille, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Kartoffelgratin: Kartofler, løg, hvidløg, piskefløde, smør, parmesan, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/800 g.

Holdbarhed:

• Levering 7. december - bedst før 9. december

• Levering 8. december – bedst før 10. december

• Levering 9. december - bedst før 11. december

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?