Fisk , svampecreme og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og kartofler og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartoflerne og svampecremen sættes ind i ovnen og varmes.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: 400 g/800 g.
Svampecreme: Champignon, løg, hvidløg, hønsefond, piskefløde, maizena, salt og peber. Vægt ca. 250 g.
Oliventopping: Smør, oliven, rasp, hvidløg, salt og peber. Vægt ca. 10 g.
Holdbarhed:
• Levering 25. maj - bedst før 27. maj
• Levering 26. maj – bedst før 28. maj
• Levering 27. maj - bedst før 29. maj
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()