0

Isingfilet med oliventopping, svampecreme og nye kartofler med persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk , svampecreme og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og kartofler og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartoflerne og svampecremen sættes ind i ovnen og varmes.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: 400 g/800 g.

Svampecreme: Champignon, løg, hvidløg, hønsefond, piskefløde, maizena, salt og peber. Vægt ca. 250 g.

Oliventopping: Smør, oliven, rasp, hvidløg, salt og peber. Vægt ca. 10 g.

Holdbarhed:

• Levering 25. maj - bedst før 27. maj

• Levering 26. maj – bedst før 28. maj

• Levering 27. maj - bedst før 29. maj

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?