Fisk, ratatouille og tomatpasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, ratatouille og tomatpasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i ratatouille og tomatpasta efter 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300/ca.600 g.
Ratatouille: Rødpeber, løg, squash, aubergine, hvidløg, tomat pure, eddike, sukker, salt og peber. Nettovægt: ca.250 g/ca.500 g.
Tomatpasta: Pasta penne, soltørrede tomater, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400g/800 g.
Holdbarhed:
Levering 21. oktober - bedst før 23. oktober
Levering 22. oktober - bedst før 24. oktober
Levering 23. oktober - bedst før 25. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()