0

Isingfilet med ratatouille og tomatpasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, ratatouille og tomatpasta leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, ratatouille og tomatpasta i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i ratatouille og tomatpasta efter 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Isingfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300/ca.600 g.

Ratatouille: Rødpeber, løg, squash, aubergine, hvidløg, tomat pure, eddike, sukker, salt og peber. Nettovægt: ca.250 g/ca.500 g.

Tomatpasta: Pasta penne, soltørrede tomater, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400g/800 g.

Holdbarhed:

Levering 21. oktober - bedst før 23. oktober

Levering 22. oktober - bedst før 24. oktober

Levering 23. oktober - bedst før 25. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?