Fiskeruller: Åbn pakken med kalkunbacon og skil strimlerne forsigtigt ad. Kog dem i let saltetvand i få minutter. Hak purløgene imens. Læg kalkunstrimlerne på et stykke dobbeltfoldet køkkenrulle. Læg fileterne fladt og kom lidt salt og peber på. Læg et stykke kalkunbacon på hver filet og rul dem sammen fra hale til hoved. Lås dem med en kødnål og sæt dem i køleskabet.
Gulerødder: Skræl og riv gulerødderne og bland dem med rosinerne.
Bagekartofler: Pres hvidløget og bland det med cremefraichen. Smag til med lidt salt og peber. Skær et kryds i hver kartoffel - skær dybt - men ikke igennem, og kom lidt hvidløgscremefraiche ind i hver kartoffel (gem resten til senere).
Sherrysauce: Hak skalotteløget og svits det det i lidt smør til løgene er klare. Tilsæt hvidvin og kog den næsten væk. Tilsæt derefter fiskebouillon, paprika, og sherry. Kog saucen ned til det halve og smag til med salt og peber.
Ved grillen: Kom kartoflerne på grillen (indrettet til indirekte varme) og grill dem til de begynder at blive møre (mærk efter med en lille kniv). Når de er ved at være møre, kommer du fileterne på grillen. Læg dem i et ildfastfad med lidt olie i bunden.
Fisken skal have ca. 15 minutter (til den er perlemorshvid).
Ved bordet: Server fisken i det ildfaste fad. Sørg for at lukke kartoflerne lidt op inden servering, og kom lidt ekstra cremefraiche i hver kartoffel.
Velbekomme
-Meyer
Kommentarer og forslag til opskriften