Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, skyl dem herefter godt i koldt vand, og si vandet fra.
Vend koteletterne i den italienske krydderiblanding (gem lidt til senere), og kom dem i airfryeren. Spray eller pensl koteletterne med olie, og drys med salt og peber.
Giv dem 3 min. ved 200 grader, vend, spray eller pensl, og drys på den anden side med salt og peber. Giv dem 3 min. mere, og læg dem til side.
Skyl bønnerne, skær enderne af, og snit dem på skrå i en fingers længde. Kom dem sammen med et glas vand i airfryerformen, og giv dem 6 min. ved 200 grader (alternativt kan de blancheres ved brug af en gryde på komfuret). Hæld vandet fra.
Skræl og skær løg i kvarte. Skær peberfrugter i kvarte, og kom de små tomater i hele. Læg alt grønt - også bønnerne - sammen i airfryerformen. Spray med lidt olie, og giv 5 min. ved 200 grader.
Rør soya, 1 spsk. olivenolie pr. pers. og 1/2 spsk. italiensk krydderi pr. pers. sammen, og bland det herefter sammen med pastaen.
Gør pitabrødene klar:
Skær dem over i halve, og fyld hver halvdel med lidt revet ost. Spray eller pensl på begge sider med lidt olie.
Pasta og grønt røres sammen i airfryerformen. Læg koteletterne ovenpå pasta og grøntsager, og giv det hele 5 min. ved 180 grader.
Hold retten varm, mens pitabrødene til sidst får 3-4 min. ved 200 grader i airfryerkurven. Vend brødene efter 2 min.
Server pasta, grønt og kotelet sammen med pitabrød.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kommentarer og forslag til opskriften