0
Italienske kødboller og penne i cremet spinatsauce med parmesan

Italienske kødboller og penne i cremet spinatsauce med parmesan

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

penne pasta
1 min.
Pasta

Kog pasta i rigelig, godt saltet vand i 10-12 min., til den er al dente (mør med LET bid). Vandet skal smage salt som Middelhavet.  

spinatparmigiano reggiano (Parmesan)fløde 38% (piskefløde)hvidløgcitron
2 min.
Spinat & ost

Slyng spinaten. Riv osten, og pil og hak hvidløg. 

Varm lidt smør og olivenolie op på en pande. Svits hvidløg let, og krydr med salt og peber. Tilsæt spinaten. Når den er faldet sammen, tilsættes fløde og revet ost (gem lidt til pynt).

Kog igennem et minuts tid, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft. 

Vend til sidst med den kogte drænede pasta.

hakket grisekød 8-12%italiensk kødbollekrydderi
10 min.
Kødboller

Rør farsen med kødbollekrydderiet.

Form små kødboller, og steg dem i smør/olivenolie, til de er netop gennemstegt.

 

citronparmigiano reggiano (Parmesan)
25 min.
Anretning

Som vist på billedet med citronbåde.

Har du ost til overs, kan du med fordel rive lidt over retten nu.

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?