Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Knæk æggene i en stor skål, og tilsæt 35 g mel og 1/4 tsk. bagepulver pr. person. Krydr med salt, og blend det med en stavblender.
Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Hak kålen,og den hvide del af forårsløget i tynde strimler. Kom begge dele i æggemassen, og rør godt rundt.
Steg en stor skefuld af æggemassen i 1 spsk. olie pr. person i 3-4 min. på begge sider, indtil okonomiyakien har fået godt med farve på overfladen.
Sesamfrøene ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Pil kødet af makrellen. Vær forsigtig med ikke at få nogen af benene med.
Hak den grønne del af forårsløget.
Bland yoghurt og hoisinsauce sammen i en skål. Smag til med salt.
Top okonomiyakien med yoghurtdressing, makrel og forårsløg, og top med sesamfrø. Server sammen med speltkernerne.
Kundekommentarer ()