Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl kartofler og jordskokker, og skær dem i grove stykker.
Skær hvidløget i tynde skiver.
Varm en gryde op ved middel varme.
Steg hvidløget i 1 tsk. olie pr. person i et par minutter, og tilsæt kartofler og jordskokker.
Dæk dem med vand, tilsæt bouillonen, og lad suppen koge i ca. 15 min., indtil alt er helt mørt.
Tilsæt creme frisk, og blend det hele med en stavblender. Hæld evt. lidt vand i, hvis suppen er for tyk.
Smag til med salt, peber og eddike.
Skær æblet i små tern, og pluk bladene fra stilken på timianen.
Varm en pande op ved høj varme.
Vend fisken i 1 spsk. hvedemel pr. person, og steg den i 1 tsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Fordel suppen i skåle, og anret fisk, æble og timian henover.
Kundekommentarer ()