Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten
Skræl jordskokkerne og kartoflerne og skær dem i grove stykker. Overfør til en gryde og tilsæt mælken og bouillonen. Tilsæt vand, indtil det dækker og få det op at simre. Rør jævnligt, så mælken ikke sætter sig i bunden.
Skær brødet i små tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring i 1 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med salt, og overfør til fedtsugende papir.
Pluk bladene fra stilkene på timianen.
Når kartoflerne og jordskokkerne er helt møre, blendes suppen med en stavblender. Tilsæt smørret og smag til med citronsaft, salt og peber.
Fordel suppen i skåle og top med croutoner og timian.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()