Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær pølsen i små stykker, og overfør dem til en stor gryde.
Varm gryden op ved middelhøj varme uden fedtstof, og steg pølsen, indtil den får lidt farve og bliver sprød. Overfør den stegte pølse til en tallerken.
Hæld 2 dl vand pr. person i gryden til pølsefedtet, og tilsæt bouillonen. Bring vandet i kog.
Skræl kartofler og jordskokker. Skær dem og løg i grove stykker, og hæld alle tre ting i det kogende vand.
Lad grøntsagerne simre i 15-20 min., indtil de er helt møre.
Blend suppen med en stavblender. Tilsæt creme frisk, blend igen, og smag til med salt og peber.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle, og anret den stegte chorizo henover. Servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()