0

Jordskokkesuppe med ising, porre, bacontern og grov brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.

Sæt fisk i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min sættes brødet og bacon stykkerne i ovnen.

Suppen tilsættes porrerne og koges op i en gryde. Rør rundt i suppen, så den ikke brænder på.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer. Drys med bacontern.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Ising, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Jordskokkesuppe: Jordskokker, løg, hønsebouillon, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca. 5 dl./ca. 10 dl.

Porre: Porre. Nettovægt: ca. 75 g/150 g.

Bacon: Bacon. Nettovægt: ca.25 g/50g.

Grov brød: Kærnemælk, hvedemel, durumhvede, hvedeklid, malt, 5 korns blanding, gær og salt. Nettovægt: ca.250 g/ 500 g.

Holdbarhed:

• Levering 6. januar - bedst før 8. januar

• Levering 7. januar - bedst før 9. januar

• Levering 8. januar - bedst før 10. januar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?