Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.
Sæt fisk i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min sættes brødet og bacon stykkerne i ovnen.
Suppen tilsættes porrerne og koges op i en gryde. Rør rundt i suppen, så den ikke brænder på.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer. Drys med bacontern.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Ising, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Jordskokkesuppe: Jordskokker, løg, hønsebouillon, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca. 5 dl./ca. 10 dl.
Porre: Porre. Nettovægt: ca. 75 g/150 g.
Bacon: Bacon. Nettovægt: ca.25 g/50g.
Grov brød: Kærnemælk, hvedemel, durumhvede, hvedeklid, malt, 5 korns blanding, gær og salt. Nettovægt: ca.250 g/ 500 g.
Holdbarhed:
• Levering 6. januar - bedst før 8. januar
• Levering 7. januar - bedst før 9. januar
• Levering 8. januar - bedst før 10. januar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()