0

Jordskokkesuppe med ristede svampe

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skr�l jordskokkerne og sk�r dem i mindre stykker. Hak l�get fint og sauter begge dele i lidt olie uden at det tager farve. H�ld h�nsefond p�, krydr med lidt salt og peber og lad suppen koge ca. 20 min. Rens imens svampene og rist dem p� panden i lidt olie. Krydr med salt, peber og evt. lidt hakket hvidl�g. Purer suppen med en stavblender, kom fl�den ved og varm igennem uden at det kommer op og koge. Smag til med salt , peber og revet muskatn�d. Kom suppen i 4 dybe tallerkener, l�g lidt ristede svampe i midten og drys med hakket persille. Server straks med godt br�d til

Kommentarer og forslag til opskriften