0
Just-heat + fisk: aloo gobi med naan og blomkålssalat med nigella med fiskefrikadeller

Just-heat + fisk: aloo gobi med naan og blomkålssalat med nigella med fiskefrikadeller

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdejaloo gobi
1 min.
Tag gerne pizzadejen ud af køleskabet 30 min., før du skal bruge den.

 

Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

pizzadej - på surdejnaan krydderiblanding
2 min.
Lyn "naan":
Rul hver dejkugle ud til lige knap 1 cm tykkelse på et godt melet bord.
Bank overskydende mel af, og pensl dejen med lidt olie eller endnu bedre med lidt klaret/smeltet smør.
Bag/steg brødene 1 af gangen på en tør pande ved mediumhøj varme i ca. 2-3 min på hver side. Vend gerne flere gange undervejs. Kom en lille klump frisk smør på hver af de nybagte naan, derved smelter smørret derpå, mens du bager resten. Drys også med lidt godt flagesalt og lidt af naan krydderiblandingen.
Fif:
Hold de bagte naan lune under et fugtigt viskestykke, mens du bager de resterende brød.
OBS:
Hvis du ikke orker den lidt omfattende omend autentiske proces med at stege brødene på en pande, kan dejen også trykkes lidt flad (2-3 cm høj) på et melet bord, drysses med krydderier, og bages i 20-25 min. ved 175 grader.
8 min.
Fiskefrikadeller:

Steg dellerne på en pande i lidt olivenolie eller smør i 2-3 min. ved medium varme på hver side. 

blomkålnaan krydderiblanding
10 min.
Blomkålssalat med nigella:

Riv blomkålen på den grove side af et rivejern. Vend med god olivenolie, det sidste krydderiblanding samt lidt sukker. Drys med plukket og hakket koriander.

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet med yoghurt og koriander.

Bonusinfo

Naan krydderiblanding indeholder:

35% hel nigella
20% hel sesam
10% knust spidskommen
10% knuste gule sennepsfrø
10% Knuste korianderfrø
10% gurkemeje
5% chilipulver

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?