0
Just-heat: Bodebjerg frikadeller med stuvede grøntsager

Just-heat: Bodebjerg frikadeller med stuvede grøntsager

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflerbredbladet persille
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 225 grader, hvis du ønsker at varme frikadellerne i ovnen.

Skyl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand. Damp dem af, og vend dem med en lille klump smør og hakket persille. Gem lidt hakket persille til anretningen.

gulerødderærter, frostbechamelsovs
5 min.
Stuvede gulerødder og ærter
Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde med 1 dl. vand, en generøs klump smør samt lidt salt. Kom låg på, og damp gulerødderne i 4-5 min. Kom ærterne i gryden, og damp under låg i yderligere 1-2 min. Hæld nu sovsen over, og kog det hele igennem, mens du rører, og passer på, det ikke brænder på. Smag til med salt og sort peber. 
Skagenfood frikadeller
10 min.
Frikadeller

Lun frikadellerne på en pande i lidt smør og olie, og steg dem 2-3 min. på hver side. Alternativt kan de lunes i en 225 grader varm ovn i 4-5 min.

15 min.
Anretning

Som vist på billedet.  Drys hakket persille over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?