0
Just-heat: bønne ragoût med krydrede fladbrød paratha-style og grøn salat

Just-heat: bønne ragoût med krydrede fladbrød paratha-style og grøn salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sulfitter, Selleri, Sesam, Sennep, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bønneragoût
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

Tag gerne dejen ud af køleskabet 30 minutter før du skal bruge den.

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W 

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

pizzadej - på surdejparatha krydderiblanding
2 min.
Fladbrød:
Tænd ovnen på max temperatur på varmluft, mindst 250 grader.

Del hver dejkugle i to lige store stykker, og rul dem ud i ca. 1/2 cm tykkelse.

Kom lidt olivenolie, salt og lidt af krydderiblandingen ovenpå hvert brød, og bag dem på en plade i ovnen i 5-7 min., til de har taget farve og er gennembagte. Hvis du har en bagesten eller et bagestål, vil det være oplagt at bruge, men ellers kan du bare bruge en almindelig bageplade. 

Fif: Opbevar brødene i et fugtigt viskestykke, efter de er kommet ud af ovnen og har smidt den værste varme.

blandet salat
13 min.
Salat:

Skyl salaten i koldt vand, og slyng den tør i en salatslynge. Vend salaten med lidt god olivenolie og eddike samt lidt salt og sort peber.

yoghurt naturel
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet med yoghurt og grøn salat på siden.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Paratha krydderiblanding indeholder:

25% hel nigella
25% hel sesam
15% knust spidskommen
10% knuste gule sennepsfrø
10% Knuste korianderfrø
10% gurkemeje
5% chilipulver

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?