0
Team DK Just-heat: Boeuf sauté stroganoff - med knuste kartofler og broccoli

Team DK Just-heat: Boeuf sauté stroganoff - med knuste kartofler og broccoli

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
stroganoff
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Microbølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs så går det hurtigere og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk: 
Tidsangivelserne er vejledende da output varierer en del fra mikrobølgeovn til microbølgeovn - prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter 
til den er gennemvarm.

kartoflerbroccoli
2 min.
Knuste kartofler og broccoli:

Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 minutter.. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille i (gem lidt persille til anretningen). 

Del broccoli i buketter - skær gerne så en del af stokken kommer med - damp i lidt vand og smør tilsat salt i 2-3 minutter - vend med sort peber.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet - drys skyllet og hakket persille på stroganoffen.

Kommentarer og forslag til opskriften