Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 minutter. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af. Knus dem let med en grydeske, og rør med 1 spsk smør eller olivenolie pr. person. Smag til med salt og peber, og vend til sidst skyllet og finthakket persille i (gem lidt persille til anretningen).
Del broccoli i buketter, og skær dem gerne så en del af stokken kommer med. Damp broccolibuketterne i lidt vand og smør tilsat salt i 2-3 minutter. Hæld vandet fra. og vend dem derefter med sort peber.
Som vist på billedet, drysset med hakket persille på stroganoffen.
Kommentarer og forslag til opskriften