0
Team DK Just-heat: Boeuf sauté stroganoff - med knuste kartofler og broccoli

Team DK Just-heat: Boeuf sauté stroganoff - med knuste kartofler og broccoli

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
stroganoff
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

kartoflerbroccoli
2 min.
Knuste kartofler og broccoli:

Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 minutter. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af. Knus dem let med en grydeske, og rør med 1 spsk smør eller olivenolie pr. person. Smag til med salt og peber, og vend til sidst skyllet og finthakket persille i (gem lidt persille til anretningen). 

Del broccoli i buketter, og skær dem gerne så en del af stokken kommer med. Damp broccolibuketterne i lidt vand og smør tilsat salt i 2-3 minutter. Hæld vandet fra. og vend dem derefter med sort peber.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet, drysset med hakket persille på stroganoffen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
3947 kjl/943 kcal
Fedt:
36,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
20,5 g
Kulhydrat:
88,9 g
heraf sukkerarter:
13,8 g
Kostfibre:
14,1 g
Protein:
59 g