0
Heat: Bøf stroganoff med knuste kartofler og broccoli

Heat: Bøf stroganoff med knuste kartofler og broccoli

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
stroganoff
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

broccolikartoflerbredbladet persille
2 min.
Knuste kartofler og broccoli:

Skyl og skræl/skrab kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille i (gem lidt persille til anretningen).

Del broccoli i buketter. Skær gerne så en del af stokken kommer med. Damp broccolibuketterne i 2-3 min i lidt vand tilsat smør og salt. Vend med sort peber.

bredbladet persille
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys skyllet og hakket persille på retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?