0
Heat: Bøf stroganoff med knuste kartofler og rosenkål

Heat: Bøf stroganoff med knuste kartofler og rosenkål

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
stroganoff
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

rosenkålkartoflerbredbladet persille
2 min.
Knuste kartofler og rosenkål

Skyl og skræl/skrab kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend til sidst finthakket persille i (gem lidt persille til anretningen).

Pil de yderste grimme blade af rosenkål, skær bunden af, og del dem i halve.  Damp rosenkål i 2-3 min i lidt vand tilsat smør og salt. Ved med sort peber.

bredbladet persille
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys skyllet og hakket persille på retten.

 

Opskriften er oprindeligt lavet med broccoli, men er ændret til rosenkål fordi de i sæson. De smager himmelsk!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?