0
Just-heat: butter chicken med naan, koriander og yoghurt

Just-heat: butter chicken med naan, koriander og yoghurt

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
butter chicken (murgh makhani)
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten med butter chicken, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W 

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen. 

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

pita / somun
5 min.
Naan

Kom pitabrød på en bageplade - drys naan kryderi over og kom en generøs klump smør ovenpå hver pita. Bag i 200 grader ovn i 8-10 minutter.

yoghurt naturelkoriander
15 min.
Anretning

Som vist på billedet med plukket koriander og yoghurt over retten.

Velbekomme! 

 

Bonusinfo

Naan krydderiblanding indeholder:

35% hel nigella
20% hel sesam
10% knust spidskommen
10% knuste gule sennepsfrø
10% Knuste korianderfrø
10% gurkemeje
5% chilipulver

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?