0

Just-heat: chili con carne med avocado, ris og yoghurt

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
chili con carne
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Microbølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs så går det hurtigere og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk: 
Tidsangivelserne er vejledende da output varierer en del fra mikrobølgeovn til microbølgeovn - prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter 
til den er gennemvarm.

ris
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

avokado
5 min.
Avocado:

Halvér avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud men en ske. Skær det ud i mundrette stykker og krydr med salt og friskkværnet sort peber.

yoghurt 3,5 %koriander
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Kom avokado ovenpå risene - derpå en genrøs klat yoghurt og drys med koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?