0
Team DK Just-heat: chili sin carne med coleslaw og ris

Team DK Just-heat: chili sin carne med coleslaw og ris

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
chili sin carne
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Microbølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtter  til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs så går det hurtigere og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende da output varierer en del fra mikrobølgeovn til microbølgeovn - prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter 
til den er gennemvarm.

jasminris
2 min.
Grov bulgur

Kog bulgur efter anvisningen på posen.

 

 

spidskålcitrongulerøddercreme fraiche 18%coleslaw krydderi
5 min.
Salat:

Vend snittet kål og revet gulerod sammen med creme fraiche, 0,5 spsk olivenolie pr. person og coleslaw krydderiblandingen. Smag til med citronsaft, salt og peber.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%

Næringsindhold pr. person:

Energi:
3955 kjl/945 kcal
Fedt:
27,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,15 g
Kulhydrat:
128 g
heraf sukkerarter:
22 g
Kostfibre:
24,1 g
Protein:
30,2 g