Microbølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W
Bøtter til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W
Bøtter til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs så går det hurtigere og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende da output varierer en del fra mikrobølgeovn til microbølgeovn - prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter til den er gennemvarm.
Kog bulgur efter anvisningen på posen.
Vend snittet kål og revet gulerod sammen med creme fraiche, 0,5 spsk olivenolie pr. person og coleslaw krydderiblandingen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Som vist på billedet.
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kommentarer og forslag til opskriften