0
Just Heat: Enchiladas med chili con carne og majssalat

Just Heat: Enchiladas med chili con carne og majssalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

chili con carneTortilla hvede wraps - bløderevet Gou dan
1 min.
Enchiladas

Fordel fyldet i tortilla'erne sammen med ca 2/3 af osten, og rul dem stramt. Kom dem i et ildfast fad, fordel det sidste ost over enchiladas, og bag dem i 10-15 minutter i en 200 grader varm ovn.

koriandermajslimerødløgrød peberfrugt
5 min.
Majssalat

Skyl koriander, og ryst den tør. Grovhak den øverste halvdel, og fintsnit den nederste inkl. det meste af stilkene.

Dræn vandet fra majsene, og skær rødløg og peberfrugt, så fint du kan.

Vend det hele sammen med presset lime og lidt sukker, men gem lidt korianderblade til pynt.

koriander
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys de sidste korianderblade over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?