Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Fordel fyldet i tortilla'erne sammen med ca 2/3 af osten, og rul dem stramt. Kom dem i et ildfast fad, fordel det sidste ost over enchiladas, og bag dem i 10-15 minutter i en 200 grader varm ovn.
Skyl koriander, og ryst den tør. Grovhak den øverste halvdel, og fintsnit den nederste inkl. det meste af stilkene.
Dræn vandet fra majsene, og skær rødløg og peberfrugt, så fint du kan.
Vend det hele sammen med presset lime og lidt sukker, men gem lidt korianderblade til pynt.
Som vist på billedet. Drys de sidste korianderblade over retten.
Kundekommentarer ()