Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Forvarm ovenne til 235 grader varmluft.
Skræl kartoflerne (kan undladers), og del dem i 6-8 stykker hver. Kog dem i 10 min. i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af. Vend med god olivenolie, krydderiblandingen samt salt og steg i en forvarm ovn/airfryer ved 235 grader til de er gyldne og sprøde. (vend dem et par gange undervejs. Smag på dem og drys evt. med mere salt.
Skær tomater i skiver og drys med godt med salt. Top med lidt god olivenolie og eddiske fx balsamico. Top med tynde skiver rødløg og basilikum.
Som vist på billedet.
Stegt kartoffel krydderi indeholder:
30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili
Kommentarer og forslag til opskriften