0
Just-heat: flødegullasch med sprøde kartofler og tomatsalat

Just-heat: flødegullasch med sprøde kartofler og tomatsalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Flødegullasch
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

bagekartoflerStegt kartoffel krydderi
2 min.
Sprøde kartofler

Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne, og del dem i kvarte. Kog dem møre i godt saltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe godt af. Vend med god olivenolie, krydderiblandingen samt salt og steg i en forvarm ovn/airfryer ved 225 grader til de er gyldne og sprøde. (vend dem et par gange undervejs. Smag på dem og drys evt. med mere salt. 

basilikumtomater
30 min.
Anretning:

Som vist på billedet, top med creme fraiche og hakket persille. 

Bonusinfo

Stegt kartoffel krydderi indeholder:

30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?