0

Just-heat: Gris i Sur & sød sovs dertil ris & cashewstegt blomkål med basilikum

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gris i sur-sød sovs
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

ris
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

blomkålcashewnødderbasilikum
5 min.
Cashewstegt blomkål
Soigner kålet, og fjern de yderste blade. Del i kvarte, og skær kålet i tynde skiver. Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande, og knus dem i en morter med lidt salt. Steg kålet i lidt olivenolie på panden, hvor du ristede nødder. Steg til kålet er gyldent og mørt, krydr med salt og peber, og drys med de ristede, knuste cashewnødder. Pluk basilikum, og hak den groft. Gem lidt hakket basilikum til pynt, og steg resten med kålet de sidste 30 sek.
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys hakket basilikum over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?