0
Just-heat: grøntsagstagine med persille-quinoa-tabouleh

Just-heat: grøntsagstagine med persille-quinoa-tabouleh

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grøntsagstagine
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

quinoatabbouleh krydderibredbladet persilletomateragurk
2 min.
Persille-tabbouleh

Skyl quinoa grundigt i en sigte med koldt vand, og kom herefter quinoaen i en gryde tilsat koldt vand, så det står 4-5 cm. over quinoaen. Kom et godt skud salt i vandet, og lad det koge i 12 min. Lad quinoaen køle lidt af i en sigte, så den overskydende væde kan dryppe fra.

Skyl tomater og agurker, og hak dem i små stykker. Skyl derefter persillen, og hak den fint. du kan med fordel bruge stilkene også (kassér dog den nederste 1/3 af stilkene). Vend quinoa sammen med tabbouleh-krydderi, tomat, agurk, persille, samt lidt god olivenolie. Smag til med salt og peber. 

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 

Spidskommen, korianderfrø, persille og sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?