Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Skyl rucola i iskoldt vand, og slyng den tør. Skær æble i tynde strimler eller tern, og vend dem med rucolaen. Tilsæt olivenolie, god vineddike (gerne lys), lidt flydende honning, og krydr med salt og peber.
Fugt brødet med lidt vand, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i 4-5 min. Eller skær det i små tern, som steges sprøde på en pande i lidt olie, smør og salt.
Som vist på billedet.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()