0
Just-heat: jordskokkesuppe med rucola og æbler dertil ølandshvedeboller

Just-heat: jordskokkesuppe med rucola og æbler dertil ølandshvedeboller

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Gluten, Hvedemel, Fuldkornshvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jordskokkesuppe
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

rucolarødt æble
2 min.
Rucola & æbler:

Skyl rucola i iskoldt vand, og slyng den tør. Skær æble i tynde strimler eller tern, og vend dem med rucolaen. Tilsæt olivenolie, god vineddike (gerne lys), lidt flydende honning, og krydr med salt og peber. 

Ølandshvede / Primitivo boller
10 min.
Brød:

Fugt brødet med lidt vand, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i 4-5 min. Eller skær det i små tern, som steges sprøde på en pande i lidt olie, smør og salt.

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?