0
Just-heat: jordskokkesuppe med rucola og æbler dertil ølandshvedeboller

Just-heat: jordskokkesuppe med rucola og æbler dertil ølandshvedeboller

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jordskokkesuppe
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Start med at tænde ovnen på 225 grader, hvis du vil varme bollerne i en ovn..

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

rucolarødt æble
2 min.
Rucola & æbler

Skyl rucola i iskoldt vand, og slyng den tør. Skær æble i tynde strimler eller tern, og vend dem med rucolaen. Tilsæt olivenolie, god vineddike (gerne lys), lidt flydende honning, og krydr med salt og peber. 

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
10 min.
Brød

Fugt brødet med lidt vand, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i 4-5 min. Eller skær det i små tern, som steges sprøde på en pande i lidt olie, smør og salt.

15 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?