Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Skræl gulerødderne, og skær dem i fine strimler - brug gerne et mandolinjern. Steg gulerødderne på en stor pande i smør, til de er møre. Kom plukket og hakket rosmarin på, og krydr med salt og peber. Sæt gulerødderne til side. Fold fisken, så den er lige tyk over det hele. Krydr med salt og peber, og vend den i lidt mel. Steg fisken på panden, hvor du lavede gulerødder i neutral olie og smør.
Fugt brødet, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i 4-5 min. Eller gør som på billedet: Skær det i skiver, og grill dem på en grillpande i lidt olivenolie, smør og salt.
Som vist på billedet med creme fraiche til.
Kundekommentarer ()