0
Just-heat: Karrysuppe med rosmarinstegte gulerødder, creme fraiche & brød

Just-heat: Karrysuppe med rosmarinstegte gulerødder, creme fraiche & brød

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Karrysuppe
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Start med at tænde ovnen på 225 grader, hvis du vil varme brødet i en ovn..

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

gulerødderrosmarin
3 min.
Rosmarinstegte gulerødder

Skræl gulerødderne, og skær dem i fine strimler - brug gerne et mandolinjern. Steg gulerødderne på en stor pande i smør, til de er møre. Kom plukket og hakket rosmarin på, og krydr med salt og peber. 

brød
10 min.
Brød

Fugt brødet, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i 4-5 min. Eller gør som på billedet: Skær det i skiver, og grill på en grillpande i lidt olivenolie, smør og salt.

15 min.
Anretning

Som vist på billedet med creme fraiche til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?