0
Just-heat: kartoffel-porresuppe med timianstegte porrer

Just-heat: kartoffel-porresuppe med timianstegte porrer

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoffel-porresuppe
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

porrertimian
5 min.
Timianstegte porrer

Start med at tænde ovnen på 225 grader, hvis du vælger at varme brødet i ovnen.

Fjern top og rod samt evt. det yderste lag på porrerne, og skyl dem grundigt i koldt vand. Flæk porrerne på langs, og snit dem derefter, så fint du kan. Steg porrerne på en stor pande i smør, til de er møre. Kom plukket og hakket timian på, og krydr med salt og peber. 

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
10 min.
Brød

Fugt brødet med lidt vand, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i 4-5 min. Eller gør som her, og skær det i små tern, som steges sprøde på en pande i lidt olie, smør og salt.

15 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?