Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Start med at tænde ovnen på 225 grader, hvis du vælger at varme brødet i ovnen.
Fjern top og rod samt evt. det yderste lag på porrerne, og skyl dem grundigt i koldt vand. Flæk porrerne på langs, og snit dem derefter, så fint du kan. Steg porrerne på en stor pande i smør, til de er møre. Kom plukket og hakket timian på, og krydr med salt og peber.
Fugt brødet med lidt vand, og bag det i en forvarmet ovn ved 225 grader i 4-5 min. Eller gør som her, og skær det i små tern, som steges sprøde på en pande i lidt olie, smør og salt.
Som vist på billedet.
Velbekomme!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()