0
Just-heat: Königsberger klopse med kaperssovs, kartofler & persille

Just-heat: Königsberger klopse med kaperssovs, kartofler & persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Kartofler:

Kog kartoflerne i rigeligt, godt saltet vand, til de netop er møre. Pil dem, eller server dem med skræl.

königsberger klopse med kaperssovs
2 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

bredbladet persille
5 min.
Persille:

Pluk bladene af persillen, og kasser stilkene. Skyl persillen grundigt i koldt vand, og knug vandet fra. Hak herefter persillen groft.

bredbladet persillekapers
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Vend kartoflerne med lidt smør og hakket persille. Drys den varme ret med ekstra kapers efter smag og mere hakket persille. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?