0
Just-heat: Königsberger klopse med kaperssovs, kartofler & persille

Just-heat: Königsberger klopse med kaperssovs, kartofler & persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
små kartofler
1 min.
Kartofler:

Kog kartoflerne i rigeligt, godt saltet vand, til de netop er møre. Pil dem, eller server dem med skræl.

königsberger klopse med kaperssovs
2 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

bredbladet persille
5 min.
Persille:

Pluk bladene af persillen, og kasser stilkene. Skyl persillen grundigt i koldt vand, og knug vandet fra. Hak herefter persillen groft.

bredbladet persillekapers
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Vend kartoflerne med lidt smør og hakket persille. Drys den varme ret med ekstra kapers efter smag og mere hakket persille. 

Kommentarer og forslag til opskriften