Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Kom bulgur i en sigte, og skyl den grundigt med koldt vand. Kom den skyllede bulgur i en gryde med koldt vand, så det står 4-5 cm. over bulguren. Kom et godt skud salt i vandet. Kog i 2-3 min., sluk, og lad bulguren trække i yderligere 2 min. Lad bulguren køle lidt af i en sigte, så den overskydende væde kan dryppe fra.
Skær imens tomater og agurker i små stykker. Skyl og hak persillen fint. Du kan med fordel bruge stilkene også (kasser dog den nederste 1/3 af stilkene). Pil og finsnit rødløget, og vend bulgur sammen med tabbouleh-krydderiblandingen, tomat, agurk, rødløg og persille samt lidt god olivenolie. Smag til med salt og peber, samt saft og skræl fra citronen.
Som vist på billedet.
Velbekomme!
Tabbouleh krydderi indeholder: 50% spidskommen, 25% koriander, 10% persille, 10% mynte, 5% sort peber.
Kundekommentarer ()