0
Just-heat: Malaysisk Beef rendang med glaskålssalat

Just-heat: Malaysisk Beef rendang med glaskålssalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Malaysisk beef rendang
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

jasminris
2 min.
Ris

Kog risene efter anvisningen på posen.

glaskållimekoriander
5 min.
Stærk kålsalat

Skræl og skær glaskålen i ultra-tynde skiver på et mandolinjern. (Du kan også bruge en skarp kniv, og skære kålen i fine skiver). Skyl kålen i koldt vand, og slyng den tør. Vend den med limesaft, revet limeskal, salt, sukker og hakkede koriander. (Gem lidt koriander til pynt).

koriander
15 min.
Anretning

Som vist på billedet med plukkede koriander drysset over retten.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?