0
Just-heat: Malaysisk Beef rendang med glaskålssalat

Just-heat: Malaysisk Beef rendang med glaskålssalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Malaysisk beef rendang
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

ris, basmati
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisningen på posen.

glaskållimekoriander
5 min.
Stærk kålsalat:

Skræl og skær glaskålen i ultra-tynde skiver på et mandolinjern. (Du kan også bruge en skarp kniv, og skære kålen i fine skiver). Skyl kålen i koldt vand, og slyng den tør. Vend den med limesaft, revet limeskal, salt, sukker og hakkede koriander. (Gem lidt koriander til pynt).

koriander
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet med plukkede koriander drysset over retten.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?