Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Pil og snit rødløg fint.
Kom 1 spsk. lys eddike og 1/4 tsk. fint salt over løgene pr. pers. Knug løgene lidt med hænderne, vend godt rundt i lagen, og lad dem stå i 2 min.
Halvér avokadoen, fjern stenen, og tag kødet ud med en ske.
Skær avokadokødet ud i mundrette stykker, og vend dem med de lynsyltede rødløg.
Pluk og hak persillen, vend den i, og krydr med salt, sukker, friskkværnet sort peber samt et par stænk af din bedste olivenolie.
Varm tortillas én efter én på en brandvarm pande uden fedtstof, til de begynder at blive gyldne med mørke pletter.
Endnu bedre er det, at vende dem direkte på en rødglødende kogeplade lynhurtigt (duer ikke på induktion og gas).
Hold tortillas lune i et fugtigt viskestykke, efterhånden som de er klar.
Som vist på billedet.
Fyld tortillas med Picadillo samt avokado og rødløg.
Kommentarer og forslag til opskriften