0
Just-heat: mørbradgryde - med svampe, peberfrugt, quinoa & rosmarin

Just-heat: mørbradgryde - med svampe, peberfrugt, quinoa & rosmarin

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
mørbradgryde
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

quinoachampignonsrød peberfrugtrosmarin
2 min.
Svampe, peberfrugt, quinoa & rosmarin:

Kog quinoa i rigeligt, saltet vand i 12 min. Ordn imens champignoner, og skær dem i skiver. Skær peberfrugt i strimler. Rist champignons og peberfrugt på en pande i lidt olie/smør, og krydr med salt, peber og plukket rosmarin. Når quinoaen er kogt mør, drænes vandet fra i en sigte, og den kogte quinoa vendes sammen med de ristede svampe og peberfrugten. Smag igen til med salt og peber. 

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?