Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Kog quinoa i rigeligt, saltet vand i 12 min. Ordn imens champignoner, og skær dem i skiver. Skær peberfrugt i strimler. Rist champignons og peberfrugt på en pande i lidt olie/smør, og krydr med salt, peber og plukket rosmarin. Når quinoaen er kogt mør, drænes vandet fra i en sigte, og den kogte quinoa vendes sammen med de ristede svampe og peberfrugten. Smag igen til med salt og peber.
Som vist på billedet.
Kundekommentarer ()