0
Just-heat: okse frikassé med gulerødder, ærter & smashed potatoes

Just-heat: okse frikassé med gulerødder, ærter & smashed potatoes

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Kog kartoflerne i godt saltet vand i 15-18 min.

okse frikassé
2 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

gulerødderærter, frost
5 min.
Gulerødder og ærter

Skræl gulerødderne, og skær dem i tern på ca. 5 x 5 mm. Kom gulerødderne i en gryde med passende låg, og damp dem med en lille smule vand, en klump smør samt salt. Efter 3-4 min. tilsættes ærter, som dampes med i 1 minut. Vend de dampede grøntsager i frikasséen, og kog den igennem. 

bredbladet persille
15 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys skyllet og hakket persille på frikassé og kartofler.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?