0
Just-heat: Panang curry med Thai style meatballs med sesamstegt peberfrugt, koriander & ris

Just-heat: Panang curry med Thai style meatballs med sesamstegt peberfrugt, koriander & ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Thai
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Panang curry med Thai style meatballs
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W 

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen. 

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

ris, basmati
2 min.
Ris

Kog risene efter anvisningen på posen.

rød peberfrugtsesamfrøkoriander
5 min.
Sesamstegt peberfrugt

Skyl peberfrugt og koriander. Skær peberfrugten i strimler. Pluk korianderbladene af stilkene, og hak stilkene. Rist sesam på en tør pande. Når de er gyldne, tilsættes lidt olie, strimler af peberfrugt samt korianderstilke. Rist igennem i 2-3 min., og smag til med salt og peber. 

15 min.
Anretning

Som vist på billedet, drysset med korianderblade.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?