0
Just Heat + fisk: Enchiladas tortillas med chili sin carne og kålsalat samt bagt mørksej

Just Heat + fisk: Enchiladas tortillas med chili sin carne og kålsalat samt bagt mørksej

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
chili sin carneTortilla hvede wraps - bløde
1 min.
Enchiladas

Fordel fyldet i tortilla'erne, som rulles stramt. Kom dem i et ildfast fad. Riv ost over enchiladas, og bag dem i 10-12 minutter i en 225 grader varm ovn.

koriander
3 min.
Koriander:

Skyl koriander, og ryst den tør. Grovhak den øverste halvdel, og fintsnit den nederste inkl. det meste af stilkene. 

5 min.
Fisk:

Del fisken i portionsstykker, og krydr dem på begge sider med salt og peber. Kom dem i et ovnfast fad med pergament. Dryp med lidt olivenolie. Kom fisken i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, og bag den i 7-8 min.

korianderhvidkålgulerod
7 min.
Kålsalat:

Skræl og skyl gulerødder. Skyl kålen, fjern eventuelt de yderste blade, og skær stokken af. Snit kål og gulerødder i helt tynde strimler/tændstikker, og kom dem i en skål. Drys med lidt fint salt. Knug saltet godt ind sammen med grøntsagerne, og lad dem hvile i 5 minutter. Rør kål og gulerødder med lidt god eddike, sukker, peber og god olivenolie. Vend til sidst de fintsnittede korianderblade og stilke i. 

koriander
15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys med det sidste koriander. 

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?