0
Team DK Just-heat: Ragù bolognese med rosmarinstegte gnocchi

Team DK Just-heat: Ragù bolognese med rosmarinstegte gnocchi

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Ragù Bolognese
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

gnocchirosmarinhvidløg
2 min.
Gnocchi:

Kom de rå gnocchi på en varm pande med 0,5 spsk. olivenolie pr. person. Lad dem stege ved hård varme i 5-6 minutter, til de er gyldne og lækre. Kom finthakket hvidløg på panden sammen med gnocchi’erne, og steg det med et par minutter. Pluk rosmarinen (gem evt. lidt til pynt), og hak bladene. Kom dem i panden, og steg dem med i 30 sekunder. Krydr med salt og peber.

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet - pynt gerne med lidt rosmarin.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
3948 kjl/944 kcal
Fedt:
29,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
8,47 g
Kulhydrat:
130 g
heraf sukkerarter:
18,7 g
Kostfibre:
7,15 g
Protein:
36,1 g