0
Just-heat: Red curry Thai style meatballs med gulerødder

Just-heat: Red curry Thai style meatballs med gulerødder

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jasminris
1 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger!
Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

Red curry Thai style meatballs
2 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

cashewnøddergulerødderbasilikum
5 min.
Gulerødder stegt med cashew og basilikum

Skræl gulerødderne, og skær dem i 3-4 mm. tykke skiver lidt på tværs. Skyl, pluk og hak basilikum. Rist cashewnødderne på en tør pande, til de er gyldne. Knus dem let og sæt til side. Tilsæt gulerødder samt lidt neutral olie til panden, hvor du lavede de ristede cashewnødder. Rist, til gulerødderne begynder at mørne. Krydr med salt, sukker og sort peber. Vend til sidst de ristede gulerødder med basilikum og cashewnødder. 

15 min.
Anretning

Anret som vist på billedet.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?