Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
Fjern låget og den tynde plastfilm, der dækker bakken med flødekartofler - kasser begge dele. Bag kartoflerne på en bageplade (OBS. bakken må IKKE stå på en rist) i den forvarmede ovn i ca. 30 min., til flødekartoflerne er gennembagte, gyldne og sprøde på toppen og en kernetemperatur på 75 grader.
Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 min. at stege en pølse perfekt.
Skyl salaterne, og slyng dem tørre i en salatslynge. Kom dem i en skål, og vend dem med lidt god olivenolie og vineddike, f.eks. balsamico. Krydr med fint salt og sort peber.
Som vist på billedet. Server ketchup til pølserne.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()