0
Just-heat: Skagenfood ostepølser med flødekartofler & salat

Just-heat: Skagenfood ostepølser med flødekartofler & salat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.

Allergener:
Ost, Mælk, Selleri, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
flødekartofler
1 min.
Flødekartofler:

Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft. 

Fjern låget og den tynde plastfilm, der dækker bakken med flødekartofler - kasser begge dele. Bag kartoflerne på en bageplade (OBS. bakken må IKKE stå på en rist) i den forvarmede ovn i ca. 30 min., til flødekartoflerne er gennembagte, gyldne og sprøde på toppen eller en kernetemperatur på 75 grader.

Skagenfood økologiske ostepølser
15 min.
Pølser:

Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 min. at stege en pølse perfekt. 

mesclun, mix salater
25 min.
Grøn salat:

Skyl salaterne, og slyng dem tørre i en salatslynge. Kom dem i en skål, og vend dem med lidt god olivenolie og vineddike, f.eks. balsamico. Krydr med fint salt og sort peber.

Skagenfood Ketchup
30 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Server ketchup til pølserne.

Bonusinfo

Mesclun er en blanding af små, spæde  salater, der stammer fra Provence i Frankrig. Den traditionelle blanding inkluderer bla. kørvel, ruccola, grønne salater og endive,

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?