0
Just-heat: Skagenfood frikadeller med senneps-stuvet blomkål, kartofler og persille

Just-heat: Skagenfood frikadeller med senneps-stuvet blomkål, kartofler og persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflerbredbladet persille
1 min.
Kartofler:

Skyl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand. Damp dem af, og vend dem med en lille klump smør og hakket persille. Gem lidt hakket persille til anretningen.

blomkålgrov Dijon sennepbredbladet persillebechamelsovs
5 min.
Senneps-stuvet blomkål:
Soigner blomkål, og skær det i mindre stykker eller små buketter. Kom buketterne i en gryde med 1 dl vand, en generøs klump smør samt lidt salt. Kom låg på og damp i 2-3 minutter. Hæld nu sovsen over, og kog det hele igennem, mens du rører, og passer på, det ikke brænder på. Smag til med sennep, salt og sort peber. 
Skagenfood frikadeller
10 min.
Frikadeller:

Lun frikadellerne på en pande i lidt smør og olie, og steg dem 2-3 min. på hver side. Alternativt kan de lunes i en 225 grader varm ovn i 4-5 minutter.

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet, drys hakket persille over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?