Mikrobølgeovn:
Fjerne det øverste låg og prik et par huller i filmen med en spids kniv og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bakke til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bakker til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bakker til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bakker til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs. Så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det konstant, pas på det brænder nemt på. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Alternativt hvis du har god tid: (foretrukken metode):
Fjern låget og den tynde plastfilm, der dækker bakken med labskovs - kasser begge dele. Bag labskovsen på en bageplade (obs. bakken må IKKE stå på en rist) i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 20-30 min., til retten er gennemvarm.
Skræl rødbederne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Alternativt kan de skæres milimetertyndt på et mandolinjern. Kom rødbeder i en skål, og vend dem med citronsaft- og skræl, salt, peber og lidt sukker. Riv eller skær æblet fint, og vend det i salaten. Smag til med lidt sukker eller flydende honning. Skær purløg fint, og drys ca. halvdelen i salaten.
Som vist på billedet. Drys skåret purløg over skipperlabskovsen, og server med rødbedesalaten. Kom gerne en klat frisk smør ovenpå, og kværn masser af sort peber på toppen. Server evt. en skive rugbrød til.
Kundekommentarer ()